Royal Caribbean gratulerar på födelsedagen

”Heidi, dags att fira” stod det på mailet jag fick imorse av Royal Caribbean.
”Underbart! Vilket bra rederi! Dem har verkligen koll! Såååå trevligt av dem!” var ungefär de tankar som rusade igenom mitt huvud när jag glad i hågen klickade upp mailet.

En stor luftballong seglade upp framför mina ögon – ni vet den på CocoCay – och bakom kunde jag läsa hälsningen: ”Grattis på födelsedagen!”. Det stämmer att jag fyller år. Denna månad, inte idag. Men ändå – det är alltid trevligt att bli uppmärksammad. 🙂

Med nöd och näppe (den där ballongen seglade upp ganska fort) hann jag läsa att det också stod ”Ännu ett år, ännu ett härligt äventyr. Vi önskar dig en trevlig och rolig födelsedag. Från dina vänner på Royal Caribbean.” TACK! Ni är mina vänner också! 🙂

Var är födelsedagspresenten?

Och så började jag leta. Efter koden, erbjudandet, ja – PRESENTEN! För självklart måste det väl finnas ett fantastiskt erbjudande gömt där någonstans när de nu gör sig besväret att gratta på födelsedagen???? Hur ska jag annars kunna ha trevligt och roligt (skämt) – det har man ju bara på en kryssning (skämt igen, jag har hört att man kan ha kul iland också).

Lugn. Jag fattar att det var ett automatutskick. Men ändå, jag letade. Förgäves. Det fanns ingen personlig kod eller present medskickad. Synd, det hade verkligen varit coolt OM det hade funnits. 😉 Till slut klickade jag på mailet i alla fall för att utforska deras kampanjerbjudanden just nu. Second best typ.

Royal Caribbeans erbjudanden just nu

”60% rabatt för gäst nummer 2. Spara upp till 1500 kr.”
Jaha, okej, lät ju väldigt bra faktiskt. Men, efter att ha klickat på de särskilda regler som gäller för detta erbjudande visade det sig att det slutade gälla igår. Inget jag har nytta av alltså.

De har också tagit fram sina bästa erbjudanden för 2022 i Europa, Karibien och Norra Europa. Men, vill jag fira årets födelsedag nästa år? Svar nej.

Att medlemmar i Crown & Anchor får dubbla poäng när de bokar är toppen, men då måste man hitta en resa att boka först…

Harmoni och juveler

En jag verkligen hade velat åka på med familjen är Medelhavskryssningen från Barcelona med Harmony of the Seas! Jag har kryssat med Oasis OTS, Allure OTS och Symphony OTS men alltså inte Harmony. Det hade ju därför varit en fullpoängare! Men vår äldsta går i skolan och Harmony gör sin sista Medelhavskryssning veckan före hans höstlov (det infaller ju lite olika beroende på var i landet man bor). Snopet värre!

Harmony of the Seas, pressbild Royal Caribbean.

Då återstår EN kryssning och den utgår från Cypern ut till grekiska övärlden. Den ser helt underbar ut, vilken rutt: denna kryssning går både till Rhodos, Mykonos, Santorini och Kreta, plus att man har en dag till havs. Hade i och för sig varit roligare om det inte varit med just det fartyg eftersom det var det sista vi kryssade med innan pandemin tog världen i ett järngrepp; Jewel of the Seas.

Jewel of the Seas, pressbild Royal Caribbean.

Vi var jättenöjda på Jewel så det är inte det, men ombyte förnöjer och med mitt jobb vill jag såklart alltid se och uppleva något nytt att berätta om. Även om det har med min födelsedag att göra – always mix business with pleasure är min lite annorlunda devis. 😉

Så, var landade jag? Tillbaka hemma i vardagsrumssoffan ungefär. Det ser inte ut att bli någon kryssning på födelsedagen, inte med Royal Caribbean i alla fall, synd nog. Kanske blir det med någon annan. Jag tror jag måste kolla mailen igen.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier