Så är julborden till havs – läs min artikel i Aftonbladet

Äntligen är den ute, min artikel om julbordskryssningar! Jag är så glad över att än en gång ha fått förtroendet att skriva detta. 🙂 I år har jag fått med inte mindre än sju olika rederiers utbud, från Viking Line, Silja Line och Eckerölinjen till Stena Line, Strömma, Wasaline och Colorline.

Innan ni blir upprörda att inte just ER favoritkryssning är med; det går inte att nämna varendaste en som finns (i detta fall som utgår från Sverige) eller få plats med dem. Jo kanske, om jag skulle skriva en enda rad om varje – men det hade ju inte varit särskilt informativt, eller hur? 😉

Hur en sådan här artikel går till

Jag har fått med fler rederier och kryssningar än tidigare – i och för sig på bekostnad av betygen som jag brukar sätta (jag har ju gjort dessa test i många år).

Anledningen till det är dels svårigheten att hinna med mellan då de startar och att artikeln ska in. Dels att det inte är ekonomiskt möjligt för mig som frilans att åka runt och testa alla, även om jag gärna hade velat… 🙂

Knappt om tid har man ofta också. Jag hann med fyra julbord på en vecka vilket jag tyckte var rätt bra jobbat ändå – och jag skrev om alla här på Seafun. En film är uppe också på YouTube, planen är att fler ska komma.

Ha en fin andra advent

Okej, med dessa förklaringar/ursäkter avklarade hoppas jag att ni finner artikeln läsvärd om ni råkar på den. Och att ni får en riktigt fin andra advent!

Har ni tips på fler rederier ni tycker jag borde ha med nästa gång jag får i uppdrag att skriva en sådan här artikel, lämna gärna en kommentar här på sajten. Scrolla längst ner under detta inlägg så finns kommentarsfältet där.

Tack ska ni ha, både för att ni läser och följer Seafun på Instagram, Facebook och Youtube! Jag har sett att nya följare tillkommit på alla dessa medier och det uppskattas väldigt mycket ska ni veta. 🙂

Kram på er!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier