Se oss kliva ombord på MSC Seaview!

Allt man vill nu är ju bara att ha den där härliga känslan av att kliva ombord på ett kryssningsfartyg! När månader av väntan är över, och allt man sett fram emot precis är på väg att börja.

Först har man planerat. Valt rederi, fartyg, kryssning…tvekat mellan insides och utsideshytt, kanske satsat på en med balkong rentav? Eller en SVIT! Faktum är att allt detta är ju jätteroligt också, man har tryckt på startknappen till ännu ett reseäventyr.

Packningen är både rolig och ångestfylld tycker jag. 😉 Men efter ett par upp- och nedpackningar så blir man klar med det också. Natten innan en resa sover jag alltid dåligt, trots att jag varit reseskribent i över 20 år och stundtals rest så mycket att jag bara varit hem 24 timmar för att packa om väskan. Resfebern släpper aldrig!

Ny film på gång!

Så sitter man i taxin, går igenom i huvudet om man inte glömt något. Börjar istället flytta fokus till incheckningen och flyget…så är man framme på flygplatsen. När allt bagage är incheckat så kommer första stora sucken, en av lättnad! Och så sitter man där på flyget till slut och det är bara timmar kvar innan man är ombord.

Tidigare idag fick jag just en sådan längtan efter det där ögonblicket; känslan av att kliva ombord! (Helst då i en värld utan corona så klart men ändå…). Jag hittade några klipp från en kryssning med MSC Cruises fartyg MSC Seaview för två år sedan och satte ihop dem till en minifilm! Så gå in på Seafuns konto på Instagram och kika om du också vill ha en dos kliva ombord-känsla! Från landgång till hytt. 🙂

Och detta är bara en liten försmak! Kristofer (Seafuns teknikkunnige/webansvarige/varumärkesstrateg tillika filmklippare) redigerar just nu en YouTube-film som kommer snart. Prenumerera gärna på kanalen för att inte missa den!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier