SeaFun på portugisisk tv

Foto: Kristofer Scheiderbauer

Varje eftermiddag kl 15.30 serveras Afternoon Tea i den tjusiga balsalen The Queens Room, ombord på Queen Elizabeth. Vissa gäster klär verkligen upp sig till detta event, servitörerna bär vita handskar och förutom perfekt tillagat te kan man välja mellan olika tilltugg.

Efter silverbrickan med små smörgåssnittar kommer brickan med olika kakor och sedan, förstås, scones med jordgubbssylt och grädde. Att säga nej till någon av alla dessa godsaker är svårt, särskilt i den vackra, stämningsfulla miljön.

Inte heller kunde vi säga nej när Rui Pinedo från den portugisiska tv-kanalen SIC ville filma oss. Vi hade satt oss längst in i ett av hörnen under en tavla föreställande drottning Elizabeth som ung. Efter en lång svepning med kameran där den följde med de olika servitörerna rakt genom hela rummet nådde de fram till oss och vårt bord. Vår lilla gestaltning av den typiskt brittiska traditionen med teceremoni kommer att visas inom kort. Så snart vi har länken kommer vi självklart dela med oss av den!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier