Botemedlet för höst- och vinterskräck: en kryssning! Eller tre…

Half Moon Cay Aerial


Hösten är räddad! Nu kan mörkret komma så mycket det vill, tre kryssningar är bokade och klara. Det finns med andra ord mycket att se fram emot de närmaste månaderna!

ms Westerdam at Sea

Den senaste som blev klar i slutet av förra veckan är en veckokryss i Karibien med Holland America Line.

Jag har valt ut en rutt från/till Fort Lauderdale via Grand Turk/Turks and Caicos, San Juan/Puerto Rico, Philipsburg/St. Maarten samt Holland America Lines egen privata destination Half Moon Cay på Bahamas (bilden här ovan).

Fartyget vi ska kryssa med heter Westerdam, är från 2004 och har en kapacitet på 1916 passagerare.

Jag var just inne på deras hemsida där man föredömligt kunde klicka på ”sin” hytt och till och med få göra en ”virtual 360-graders tour”. Mmm, ser att vår deluxe verandah cabin ocean-view har sköna badrockarna som hänger framme (hos vissa rederier finns de bara i sviterna), att det finns en sminkspegel vid skrivbordet, jag kan läsa mig till att badrummet (som även har badkar) är utrustat med lyxiga Elemis-produkter plus att det bara är att be om det ifall man vill ha en korg med färsk frukt i hytten vid ankomst.

Trodde aldrig jag skulle säga detta men; kan det inte bli vinter snart så att vi kan komma iväg?! 🙂

3 kommentarer på “Botemedlet för höst- och vinterskräck: en kryssning! Eller tre…

  1. Vill gärna läsa dina erfarenheter från denna kryssningen med Westerdam… Men var har du ”gömd” den? Kan ej hitta något…?!?

  2. Hej Dag,
    Ajajaj…tydligen har vi missat att lägga upp våra erfarenheter från denna kryssning. Det var inte bra och bättring ska ske. Sätter det på listan över alla inlägg som ska skrivas och hoppas kunna lägga upp det snart. Tack för att du gjorde oss uppmärksamma på detta!
    Mvh Heidi

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier