Aqua Park på Norwegian Getaway

ncl-getaway-waterslides

Igår slängde vi oss ut i vattenrutschkanorna ombord här på Norwegian Getaway! På pooldäck finns fem färgglada, virvlande och slingrande vattenrutchbanor som tillsammans med ett par pooler och de mindre barnens eget plask och lekområde går under namnet Aqua Park.

Kristofer testar fritt fall
Kristofer testar fritt fall

Kristofer var modig och testade alla banor, inklusive den som börjar med fritt fall! Själv valde jag snällare varianter 🙂 .

Aqua park har något för alla

Det är faktiskt ett imponerande vattenkomplex, åtminstone för att vara till havs. Här finns både en öppen, snäll och lite kortare bana liksom längre och tuffare varianter och som sagt två som börjar med fritt fall.

Själv valde jag snällare varianter
Själv valde jag snällare varianter

Då får man gå upp för många trappor, kliva in i ett rör, luta sig mot en vägg och korsa armarna. Lätta personer eller dem som vill skydda ryggen får låna en frigolitplatta att spänna fast på ryggen för etra glid.

När man väl står i röret börjar nedräkningen; 3, 2, 1! Plötsligt försvinner golvet och så åker man rakt ner så snabbt att man knappt hinner märka hur det är – annat än att det går undan med väldigt fart!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier