Snabbsnurrande tillvaro och ny artikel ute!

Hej alla härliga följare och kryssare! Hängde ni med på instagram under förra och förrförra veckans stora händelser; Europalanseringen av Celeberity Edge och kryssningen med MSC Seaview? Livevideon på den sistnämnda verkade uppskattad, riktigt kul att få frågor så där på studs och kunna svara – mer sånt, eller hur? 🙂

Jag har också sugit åt mig av den slags frågor jag fick och kommer följa upp i den mån jag hinner. Det är nämligen – som alltid känns det som – ”lite mycket nu”…

Konstant flöde

Hemmet måste tas om hand för att inte tala om trädgården efter vår långa frånvaro, kläder tvättas och rummen städas för på fredag får vi gäster. Mitt i allt pajjade diskmaskinen eller rättare sagt en slang till den…Murphys law – problem dyker upp när man minst behöver det!

Dessutom väntar redaktioner på att artiklar ska skrivas, bloggar (ja i pluralis,  jag har ju flera…) på att inlägg ska författas och därtill svämmar inkorgen över av obesvarade mail och pressreleaser som borde publiceras ögonaböj.

Ny artikel ute

Men – jag är EN person så det får bli i den takt jag hinner. Roligt är det i alla fall när det händer lite, eller mycket, även om jag kanske inte alltid hinner med att berätta allt. Som att jag nyligen blev intervjuad om kryssningar av ett par studenter som pluggade turism, och att det idag kom ut en ny kryssningsartikel av undertecknad i Expressens resetidning Allt om Resor!

Femsidig faktiskt så är du sugen på lite ny inspiration, ut och köp! Artikeln handlar om vår kryssning med Norwegian Escape.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier