Sol, pool och drinkar på Seven Seas Voyager

Drinkar fick man hämta själv.
regent-seven-seas-voyager-pool

Poolområdet på Seven Seas Voyager är riktigt trevligt. Kanske är inte denna kryssning fullbelagd, kanske har inte vädret varit tillräckligt bra, men det har alltid varit gott om plats runt poolerna och lätt att hitta en solsäng eller bord att ta plats vid.

Seven Seas Voyager har en uppvärmd huvudpool och två ännu varmare bubbelpooler. Då denna kryss har bjudit på en del vind och Europa precis som hemma har svalare väder än normalt, har det varit skönt att vattnet varit varmt. Handdukar finns det gott om och solsängarna är alla överdragna med en mjuk, vit frotté med Regent Seven Seas karaktäristiska R-logotype på.

regent-seven-seas-voyager-drink

Till frukost och sen lunch har poolgrillen öppet. Frukosten ska var av den lättare mer hälsosamma sorten, till lunch serveras en hel meny med olika grillade hamburgare liksom varmkorv och lite annat smått och gott. Igår stod till exempel en kille och rörde runt i en enorm musselgryta som puttrade på och såg läcker ut.

När det första dagen var sail-away-party hade de dukat upp fint med en tjusig isskulptur, grillspett med skaldjur, kyckling och kött, nachos med röror och sötsaker. Tyvärr blåste det väldigt mycket så vi blev inte långvariga, istället tog vi med oss lite snacks och satte oss på den egna balkongen och mös där det var lä och jättehärligt.

I poolbaren kan man beställa det mesta. Jag säger ”det mesta” för när vi bett om en drink som inte står på deras barmeny så blir bartendern ställd och frågar oss hur man gör den. Hur som helst så är det förstås lyxigt att kunna beställa vad man vill ha utan att betala; Regents kryssningar är all inclusive. Vi måste dock vara de bästa – eller de sämsta beroende på hur man ser det – all inclusive-gästerna för jag tror aldrig vi druckit så lite på en kryssning som denna! Det är något konstigt… när det bara är att ta blir man väldigt måttlig.

En trappa upp finns joggingdäck, golfnät att öva svingen i, ett par hål för minigolf, en krocketbana och bana för shuffleboard.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier