Låt drömkryssningen bli verklighet

Kryssningar har alltid varit ett fantastiskt sätt att få uppleva god mat, kultur och äventyr utan att behöva oroa sig för att det skall bli allt för dyrt eller omständligt. Det är också roligt att se hur populära kryssningar har blivit för det svenska folket på senare år.

Att du dessutom kan skräddarsy ditt eget paket för både dig själv och dina älskade ger dig möjligheten till någonting ännu mer berikande – en riktig drömkryssning!

En fantastisk upplevelse för alla

Många har redan provat en kortare kryssning på Östersjön med t. ex. Birka Cruises, Viking Line eller Silja Line. Ombord hinner man både med att njuta av god mat, shoppa, ta en spabehandling och kanske ägna småtimmarna åt dans och musik. Det finns oftast någonting för alla.

För den som är redo för en längre kryssning kan det vara dags att spana in sig på en veckolång kryssning i exempelvis Medelhavet eller Karibien. Här finns fantastiska fartyg att välja på som är stora nog och med ett tillräckligt brett utbud att de kan räknas som en sevärdhet i sig. Dessutom erbjuder de allt från lyx och romantik till familjeäventyr och hälsa.

På en veckolång kryssning hinner man med att besöka flera länder där man spenderar många timmar i land, timmar du själv väljer vad du vill ägna dem åt; historia, kultur, en lat stranddag eller kanske en shoppingrunda. Eller så gör du som proffsen; stannar ombord och njuter av att ha hela poolområdet för dig själv!

Låt dig inte begränsas

Många som inte fått uppleva en riktig drömkryssning har nog svårt att föreställa sig just hur den skulle kunna se ut. För den som har ett specialintresse finns så kallade temakryssningar. De kan gå särskilda tider på året eller bygga på ett vintema eller kanske en hobby som dans. Kanske är det inom detta segment du hittar just din slags drömkryssning?

Vad är det egentligen som erbjuds?

Mat och dryck är för många höjdpunkten när man är ombord. Att få klä upp sig och ägna kvällarna till långa måltider i tjusig miljö och kanske samspråka med andra beresta passagerare som bjuder på sina bästa berättelser från hela världen.

Utöver maten är den fantastiska servicen något som också hör till och som många förstagångskryssare blir positivt överraskade av. Att få hytten städad flera gånger per dag, kunna få hjälp med det mesta man ber om, mötas av ett leende vilken förfrågan man än må ha…

Fina hytter, pool- och spaområden, barnklubbar och mycket annat är vad de flesta brukar uppskatta ombord på det flytande hotellet som ett riktigt kryssningsfartyg faktiskt är.

Ett beslut i rätt riktning

Oavsett om man reser själv eller med någon närstående så är det väldigt lätt att fastna i velande över det breda utbudet men inte minst alla olika prismodeller. Men låt dig inte stoppas här, att se drömmen falla på mållinjen vore synd, då de flesta är överens om att detta är en resa av det slag som blir ett minne för livet!

För den som önskar hjälp att finansiera sin drömkryssning kan därför en lånemäklare vara ett bra alternativ. Deras professionella personal erbjuder hjälp oavsett nuvarande situation. Mer om detta finner du hos Lånemäklaren.

Din drömkryssning finns inom räckhåll, det gäller bara att hitta den som är rätt för just dig.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier