IMG_6125_1
Foto: Kristofer Scheiderbauer.

Idag slog jag upp mina blå mot ett ännu blåare, eller snarare turkost, vatten – nämligen det utanför ön Anguilla. Efter frukost ombord (lite papaya, grapefrukt och andra frukter, en croissant och en specialbeställd omelett) tog vi tendern in till land.

Från Sandy Grounds där vi la till hoppade vi in i en taxi som på en kvart tog oss till öns bästa strand; Shoal Bay. Stranden har lika finkornig sand som på Jost Van Dyke, lika turkost vatten, bra utbud med restauranger, barer, solstolar och vattensporter, men ändå med en annan feeling. Solen har vi också med oss så livet är härligt!

På vägen hit såg jag en skylt om spa; Shoalbay Resort & Spa, och här på stranden ska det visst också finnas ett dagspa även om jag inte hittat det än.

Klockan 18 ska jag få min massage ombord på SeaDream; jag har bokat en Asia Blend, som jag tror starkt på. Bara det att alla åtta terapeuter som arbetar ombord är asiater bådar gott; i deras spakunniga händer är man alltid trygg. Jag ser verkligen fram emot behandlingen!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier