Symphony of the Seas – here I come!

Här packas det väskor, laddas kamerabatterier och stuvas allehanda attiraljer inför morgondagen. Då bär det nämligen av till Malaga varifrån nya Royal Caribbean-fartyget (för övrigt VÄRLDENS STÖRSTA!) Symphony of the Seas ska avgå för en 2-nätters lanseringskryssning! Och Seafun är förstås med ombord!

Hur mycket jag hinner uppdatera bloggen ombord törs jag inte lova, med bara en heldag på fartyget kommer jag vilja ränna runt och testa så mycket jag bara hinner! Men var så säkra på att det så småningom kommer upp om mina dagar ombord här. 🙂

Redan imorgon lovar jag att alla trogna läsare av bloggen ska bli belönade med ett fin-fint erbjudande, så missa inte det!

Ha det så bra i vårsolen så länge 🙂

/Heidi

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier