Tips om karibiska paradisöar

aor-paradisoar

I fredags kom nya numret av Allt Om Resor ut. Med i tidningen finns en sida med ö-tips från mig; de ”hemliga paradisöarna” som jag kallar dem 🙂 . Jag kom nämligen på att vissa av öarna i Karibien kan man bara nå med kryssningsfartyg, oftast inom det rederi som äger/hyr ön.

Flera av dessa har jag besökt men inte alla. Alltså har jag anledning till många fler härliga Karibien-kryssningar framför mig 🙂 . Vi brukar ju åka och kryssa på vintern, gärna just såhär i januari-februari som jag tycker är den bästa tiden, men inte i år.  Vi har nämligen en liten 7-veckors baby här hemma att pyssla om! 🙂

Jag har redan fått presenter av flera rederier som valt att uppmärksamma detta och glädjas med oss, och en bild ska komma så småningom har jag tänkt. Det enda jag väntar på nu är att lill-killens humör och min tid sammanfaller på ett bra sätt. Så är du nyfiken på att se nästa lilla mini-testare i SeaFun-patrullen, håll koll och titta snart in här igen! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier