Tjejkryss med Birka

Birka-Akterdäck

Kanalbåt ena dagen, Östersjökryssare nästa! Ikväll bär det av ut på böljan den blå igen, denna gång är vi ett gäng sköna damer som testar nivån på hytt, mat, spa, shopping och partyfaktorn ombord på Birka.

Det har blivit mycket Birka på sistone, men jag kan inte ens minnas när – om jag någonsin – kryssat bara med tjejkompisar?! Precis det här är en av sakerna jag tar upp i min bok, Kryssa inte utan mig, att sällskapet, alltså vem man kryssar med, till mångt och mycket påverkar kryssningsupplevelsen.

Aqua-Spa.jpg

För att ta ett exempel, förra gången hängde jag och mannen mest med minionen Jerry, barnklubbsvärdarna och i lekrummet :-). Det kan jag lova er att vi inte kommer att göra denna gång!

Nä, på programmet står till exempel Birkas för säsongen nystartade skaldjursbuffé, spa och shopping. Särskilt kul ska det bli att agera reseledare till några av de mindre kryssningsvana i gänget och introducera dem till resformen…. Vi hoppas på ett kanonkul dygn till havs!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier