Underhållning på Norwegian Getaway

ncl-getaway-show1

För den som söker ett fartyg med riktigt bra underhållning och ett utbud som passar hela familjen är Norwegian Getaway ett suveränt val. Vi har lyckats beta av tre suveräna shower: Burn the floor, Illusionarium och Legally Blonde.

Burn the floor har jag skrivit om förut här på sajten, det är en superproffsig dansshow, så het att det ångar om den! 🙂 Dansarna är jätteduktiga och det är ett nöje att se deras precision i varenda danssteg. Föreställningen måste bokas men kostar inget extra.

Illusionister i steampunk-miljö på Illusionarium
Illusionister i steampunk-miljö på Illusionarium

Illusionarium är en unik plats för Norwegian Getaway där man både äter en trerätters middag och blir underhållen på en och samma gång. Föreställningen består av flera små framträdanden inom en större kontext kan man säga och temat är trolleri och illusion. Jag ska inte avslöja för mycket men det är väl genomfört och passar hela familjen. Jag älskar den steampunk-miljö som de skapat, det känns som Jules Verne möter Houdini. 🙂

Legally Blonde må vara en fånig story (många har väl sett Reese Witherspoon i filmversionen) men artisterna är duktiga och även om ljudnivån är hög är det underhållande och garanterat uppskattat framför allt av familjens tonåringar kan jag tänka.

Nu tar inte underhållningen slut där. Ombord finns också de duellerande pianisterna i Howl at the moon, The Grammy Experience där tidigare Grammy-vinnare och nominerade uppträder. När vi var ombord uppträdde Sugar Blue med sång och munspel. Tyvärr blev det inte av igen att jag såg Wine Lover the musical men jag tycker konceptet verkar jättekul; en komedi, musikal och vinprovning allt i ett! Lättsam är också underhållningen i The Comedy Club. Och detta var ändå bara ett par exempel på allt som händer ombord!

Under veckan anordnas också ett fyrverkeri en av kvällarna då den som vill kan söka sig ut på däck eller se färgspelet från balkongen.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier