Vår hytt på MSC Armonia

msc-armonia-hytt1

När vi väl kom på att vi ville göra den här kryssningen var ganska många hytter redan fullbokade, särskilt de bättre. Sviter, spasviter, balkonghytter… allt var slut. Vi hade tur som fick en utsides, en så kallad oceanview på däck 8.

Hytten är enkel och kompakt men trevlig och ljus. Ytan domineras av den stora dubbelsängen, det finns också ett litet bord, en stor spegel (som går att öppna som en dörr, bakom döljer sig hyllor och kassaskåp), tv, minibar, bra med förvaring (men ont om galgar) och ett litet badrum.

msc-armonia-hytt2

På plussidan hade vi både poolhanddukar, schampo och duschcrème, tofflor och badrockar i hytten vilket jag blev förvånad men glad över (det får man inte ens alltid på de nya, stora fartygen), på minussidan så är det rätt trångt att gå bredvid sängarna och att duscha. Själva duschhörnan är en knapp halv kvadratmeter bakom ett draperi.

Hytten har fyra bäddar och trots att vi bara är två denna gång var jag så nyfiken att jag fällde ner de två sängarna från väggen bara på prov för att se hur det skulle bli. Helt okej, men man måste nog turas om att röra sig inne i hytten för att duscha och byta om (eller placera barnen på sängarna med varsin surfplatta så de sitter still 🙂 ).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier