Vår svit på Regent Seven Seas Voyager

regent-seven-seas-voyager-suite1

Vi diskuterar här om inte vår svit på Seven Seas Voyager (som tillhör Regent Seven Seas Cruises flotta) är den finaste vi haft. Eller var den på vi hade på Silversea finare? Det var ett tag sedan, så minnet sviker på den punkten, klart är i alla fall att Regents är stor, rymlig och väldigt trivsam. Inte direkt det krypin man möter på vissa fartyg där man svär över att man knappt kan ta sig förbi varandra om man är fler än en i hytten samtidigt…

regent-seven-seas-voyager-suite2

När vi anlände möttes vi av ett stort blomsterfång i vas och en vinkylare med en hel flaska äkta champagne! Fruktkorg fanns också och badrummet var utrustat med ganska stora (för att vara ”minisar”) förpackningar med tvål, duschcrème, badskum, schampo och balsam från L’Occitane. Bomull, tops och syetui finns också.

Färgerna går i milt grönt och beige, möblerna är i mellanljust trä och förutom den stora dubbelsängen finns ett sminkbord med bra speglar och belysning, en tv-möbel (med både TV och DVD-spelare), integrerat skrivbord samt en stor 3-sits soffa, två fåtöljer och litet bord till. Soffan är mycket bredare än vad de vanligtvis är och en annan sak som skiljer den här svit-hytten från vanliga är vår walk-in-closet! Jepp, en sådan finns, välutrustad med galgar, lådor, paraply och kassaskåp.

Halldelen är bred och rymlig och både innanför ”hallen” och mellan säng och soffa finns draperier så att man kan skärma av om till exempel en vill se en show medan den andra sover (då kan man komma in och göra sin badrumsrutin före sängdags utan att störa den andra) eller om en vill se på tv, läsa – eller skriva som i mitt fall – medan den andra vill sova så går det också att lösa. Bra tänkt Regent!

Balkongen är normalstor men har väldigt sköna stolar av sådan där populär plastrottingen och tjocka dynor. Där sitter man riktigt bra med en drink, en kopp te eller bara sin bok när man vill njuta av utsikten mot havet och lite lugn och ro.

Det finns verkligen inget mer att önska – utom möjligtvis då en hårfön som faktiskt inte bara låter utan också kan torka håret. 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier