31178_10219
Coola skeppskatten Ville Viking. Foto: Viking Line.

Vilken miss! I lördags skulle vi gjort en sommarkryssning med Viking Lines fartyg Cinderella, men jag hade glömt att betala in så den hade avbokats automatiskt!

Vår Viking-flopp var riktigt snopen. Vi hade fått ett finfint erbjudande och bokat en lyxhytt. För sonen är det dessutom närmast obligatoriskt att få träffa Ville Viking, medlem som han är i klubben och allt 🙂 . För egen del kan jag gilla shoppingen och tycker förstås att det dessutom är intressant att hålla mig à jour med vad som sker ombord, och inte minst hur de förvandlar fartyget varje år och familjeanpassar det.

Det kändes lite konstigt att jag inte hade fått någon påminnelse angående inbetalningen eller besked om att det var avbokat. Nu tog jag ändå kontakt i ett annat ärende och fick på så sätt reda på att den var avbokad, vilket hade skett automatiskt. Men visst, det var helt mitt eget fel…

Nåja, sommaren är inte slut än, även om det lär få bli i annan hyttkategori vi kryssar längre fram…(kanske i en av de splittnya Comfort Class-hytterna?). För er andra lyckliga som ännu har chansen säger jag bara; passa på, det är löjligt billigt just nu, runt hundralappen och alla barn under 11 år kryssar gratis, barn upp till och med fem år äter dessutom gratis!

Fram till den 15 augusti bjuder Ville Viking in alla barn till sitt Summer Games och Les Mills Born to Move-skola. I Knatteland kan barnen roa sig med TV-spel, bollhav, filmer, pyssel, ansiktsmålning, tävlingar och showskola. För de vuxna finns Étage Terazz med musik, lounge-möbler, parasolldrinkar och sommarmenyer.

Jag hade inte alls haft något emot att sitta där under den bara blå himmeln och blicka ut över skärgården. Men blir det av senare får jag inte glömma den ändrade tidtabellen nu under sommaren; då avgår Cinderella från Stockholm klockan 17:30 och är tillbaka klockan 15:00 nästa dag.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier