Värt att veta om Costas hyttkategori ”Terrace”

Hyttkategorin Terrace på Costa Toscana

Jag kan inte påminna mig om att jag sett hytter hos andra rederier som liknar terrass-hytterna på Costa Toscana. Insidan har jag inte sett, men utifrån kan man se dem på däck 8 och däck 9, vid fartygets Infinity walk.

Det finns flera saker som gör dem speciella. Utifrån sett är det framförallt en sak, och att balkongen kallas terrass borde ge en vink om vad det är…

Här är hyttens uteområde mycket riktigt en terrass, inte balkong, och därmed i samma nivå som promenaden utanför. Jag vet inte om detta gäller för alla som har tillägget ”terrass” i namnet men för vissa gäller det definitivt. Det gör alltså att man både ser andra som går förbi, men om man sitter ute på sin terrass kan de även se dig.

Två olika hytter i kategorin ”Terrace”

Är du av sällskaplig sort kan det ju vara jättekul att hänga här och prata med förbipasserande, men vill du helst ligga och sola utan alltför många ögon på dig kan det ju kännas mindre bekvämt.

Tänk därför alltså på att Terrace Classic och Terrace Premium är en hyttkategori med både insyn och ”utsyn” och sedan får du själv avgöra om det är bra eller dåligt. 🙂 Och som sagt, kolla noga om det gäller alla, vissa kommer kanske upp en bit så att insynen är mindre.

På Instagram (@seafun.se) har jag lagt upp en reel som visar just dessa hytter utifrån promenaddäck.     

Skulle du boka denna hytt hos Costa nu när du vet?

2 kommentarer på “Värt att veta om Costas hyttkategori ”Terrace”

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier