Vill du hänga med mig i 13 minuter på Cinderella?

Tekniken var emot mig först men äntligen har jag fått upp en 13-minuter lång film både på instagram och faceebok där jag går in på julmaten ombord på Cinderella (och allt som hände) i detalj för den som orkar se och lyssna! 🙂

Varning dock…i en scen babblar jag i 7 minuter med endast gulddraperiet bakom mig i hytten, detta för att jag inte hade med mig mirkofon och för att det är jädrans svårt när man inte är van att filma sig själv, testa mat och fota samtidigt – Och hålla en mikrofon! Så jag flydde till hyttens lugna vrå istället och pratade av mig alla intryck… 😉 Och det var en hel del visade det sig, haha!

Soligt utedäck och proffsgitarrist

Om man inte orkar hänga med mig ”i hytten” kan man snabbspola förbi detta och bara titta på utomhusscenerna på däck på slutet eller lyssna på den fina julshowen eller den superduktiga gitarristen jag hittade i puben. Wow, jag som aldrig brukar gå dit – det kommer det bli ändring på nu vill jag lova!

Jag blir jätteglad om ni också vill hänga med mig / Seafun på instagram, Facebook och YouTube (där de inom kort för övrigt kommer ytterligare en variant på denna film med ännu fler klipp).

Utan att avslöja för mycket kan jag också lova att det kommer vara värt det – spännande saker är på gång i alla kanaler, ni vill inte missa det – lovar!     

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier