Vinnaren i Seafuns kryssningtävling utsedd

Äntligen har det blivit dags att utse vinnaren i Seafuns kryssningstävling! Först ett stort tack till alla er som deltog! Tävlingen låg denna gång på instagram, vilket ledde till viss frustration. Intresset var ändå stort och ni var många som lämnade tävlingsbidrag.   

Att utse en vinnare var inte lätt och några kandidater föll av olika anledningar på målsnöret. Bland annat så hade vissa inte läst/förstått tävingsuppgifterna ordentligt. Riktigt synd! För att ha en chans att vinna skulle man svara på mellan vilka städer Viking Glory kommer att gå (Stockholm – Åbo), följa både @seafun.se och @vikinglinsverige på instagram samt ha en bra motivering till varför man skulle vinna (och här var det många som glömde att även om tävlingen skedde i samarbete med Viking Line var det Seafun som höll i den, inte Viking Line…).

Vinnarens träffsäkra motivering

Den som uppfyllde alla kriterier och bäst fångade essensen av det som Seafun står för – det vill säga en kärlek till kryssningsfartyg och själva kryssningsupplevelsen var Joakim Jidbacken (@tcasbuilds)! Läs hans enkla men träffsäkra motivering;

”Jag vill åka med Viking Glory för att uppleva den fantastiska nya interiören, med den bästa utsikten på Östersjön. Jag vill äta i de nya restaurangerna, handla i den stora Tax-Free butiken och sitta i bubbelbadet på spa-avdelningen. Sedan kan jag sova gott i en skön säng. Allt detta utan att släppa blicken från horisonten.” 

Inspirerande kryssning med Viking Glory

Med dem orden kammade vinnaren Joakim hem en dygnskryssning med nya fartyget Viking Glory mellan Stockholm och Åbo för två personer. Ombord får han plus medföljande bo i en Seaside double-hytt med havsutsikt samt äta gott på fartygets buffé som även inkluderar dryck!  

Joakim är en fantastisk legobyggare som även varit med och tävlat i tv-programmet Lego Masters 2020. Vi kan inte låta bli att drömma om vad kryssningen med Viking Glory och all fin inredning ombord kommer inspirera honom till! Ett kryssningsinspirerat legobygge kanske…(sa någon Viking Glory i lego?!? ;-)).

Fler tävlingar kommer

Inget verkar omöjligt för kreativa Joakim som pluggar grafisk design, så vem vet, kanske är det något han kan bli inspirerad till att bygga efter att han njutit av sin vinst och varit på kryssning med Viking Glory! (Läs mer om fartyget här).

Till er som inte vann denna gång vill jag bara säga att ge inte upp, nästa gång kan det vara Du som vinner! Missa inte att hålla utkik, för fler tävlingar blir det absolut.

En riktigt god jul och härligt gott nytt kryssningsår 2022!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier