Norwegian Cruise Line häver coronarestriktionerna

Kryssningsrederiet Norwegian Cruise Line (NCL) har valt att uppdatera sina globala hälso- och säkerhetsprotokoll. Från och med den 4 oktober 2022 har alla krav på tester, vaccinationer och användande av munskydd tagits bort. 

Med tanke på de positiva framstegen inom folkhälsan har världens tredje största kryssningsrederi, Norwegian Cruise Line, valt att uppdatera sina riktlinjer för hälsa och säkerhet. De nya, flexiblare reglerna trädde i kraft den 4 oktober, och är mer i linje med andra globala reseföretag.  

Hälsa – högsta prioritet

”Hälsa och säkerhet är alltid vår första prioritet. Från början av pandemin låg vi i framkant när det gäller hälsa och säkerhet. Många resenärer har väntat tålmodigt på sin resa till sjöss och vi ser fram emot att fira deras återkomst”, säger Harry Sommer, vd och koncernchef för Norwegian Cruise Line.

NCL fortsätter att följa de reseföreskrifter som gäller för de länder som besöks, även om hälso- och säkerhetsprotokollen har lättats upp.

Alla resenärer uppmanas att kontrollera de särskilda resekraven på www.ncl.com/travel-requirements-by-country. Och som alltid kan du före avresan hitta alla nödvändiga dokument och bestämmelser på www.ncl.com/freestyle-cruise/cruise-travel-documents.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier