Fritt från mygg och bajamaja-kö när Birka kör festival

Den 4 november är det premiär för nya musikfestivalen Beats by Birka – en festival till sjöss för alla som tröttnat på långa köer till bajamajor och vill ha en bekväm musikupplevelse med några av Sveriges mest folkkära artister.

– Med musikfestivalen Beats by Birka vill vi erbjuda en bekväm festivalupplevelse för de som kanske inte brukar åka på festivaler men ändå vill uppleva den härliga festivalstämningen och en bred blandning av populära artister och band. I början av veckan riktar sig festivalen och artistutbudet till en mer mogen publik för att mot slutet ha en yngre profil, säger Marcus Hammarström, Marknadschef på Birka Cruises.

Fyra scener och VIP-paket

Under tio dagar i november uppträder 30 artister och band på totalt fyra scener ombord hos Birka Cruises. Utöver artister som bland annat Charlotte Perrelli, Tommy Nilsson, Shirley Clamp och Hanna Ferm ramas festivalen in av VIP-områden, skivsigneringar och merchandiseförsäljning för att skapa rätt festivalstämning.

– Ombord finns varken myggor eller bajamajor som man kanske annars förknippar med musikfestivaler, däremot är det nära till boende, god mat och avkoppling i skärgården. Allt som en vanlig kryssning erbjuder toppat med härlig festivalstämning och massor av bra musik.

För den som vill uppleva flera av artisterna finns möjligheten att festivalkryssa i valfritt antal dygn utan att behöva kliva i land. Vill man göra festivalen ännu mer bekväm erbjuds ett VIP-paket med reserverade platser närmast scenen och tillgång till en exklusiv VIP-lounge.

FAKTA

  • 4-8 november och 11-15 november
  • Festivalkryssningspaket från 395:-/person inklusive del i 2-bäddshytt Cabin Standard och middag, den som bokar festivalpaketet får även 50% rabatt på hyttpriset vid kryssning flera dagar i rad
  • VIP-paket erbjuds för 250:-/person och innehåller fast track-ombordstigning, välkomstdrink, tillgång till VIP-lounge och reserverade platser närmast scenen på Terrassen by Birka
  • Totalt uppträder 30 artister och band på 4 scener
  • Boka och läs mer på birka.se.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier