Caroline af Ugglas
Caroline af Ugglas fotad av Peter Cederling.

600 000 svenskar kan inte ha fel. Att sjunga i kör är en stor del av den svenska folksjälen. Därför lanserar nu Birka Cruises två kör-kryssningar med Caroline af Ugglas och hennes koncept Kör för alla. Det är första gången på Östersjön.

– Vi ser en tydlig trend, att göra saker tillsammans med andra som delar samma intresse efterfrågas alltmer av våra gäster, säger Marcus Hammarström, marknadschef Birka Cruises. Därför är vi extra glada över att kunna erbjuda körkryssningar med Caroline af Ugglas, en av våra mest folkkära artister och körledare.

Kör för alla-kryssningarna arrangeras till att börja med vid två tillfällen i vår, den 24/4 och 25/5. Alla kan vara med, ingen behöver kunna läsa noter eller ha andra förkunskaper tack vare Kör för allas speciella sångteknik.

– Att sjunga ska vara positivt för hälsan och göra oss gladare. Dessutom händer det något bra när människor med delade intressen arbetar tillsammans. Det i kombination med en minisemester i skärgården är svårslaget. Det kommer att gunga ordentligt på Östersjön, i positiv bemärkelse, säger Marcus Hammarström.

Caroline af Ugglas är utbildad tal- och sångpedagog och artist. Med sin Kör för alla är hon en av Sveriges största förespråkare för att alla kan lära sig att sjunga.

Sällskap äter i compagniet

Fakta Kör-för-alla-kryssning

  • Datum: 24/4 och 25/5, 22-timmarskryssning
  • Caroline af Ugglas leder kördeltagarna en timme vardera på ut- och återresan. Kören sjunger kända pop- och rocklåtar ackompanjerade av gitarr. Inga förkunskaper krävs
  • Kören leds från Terrassen, fartygets vinterträdgård med glastak och havsutsikt
  • Pris från 995:- per person inklusive två körpass, del i hytt, fördrink, smörgåsbord inkl dryck och frukostbuffé samt eventuell bussanslutning.
  • M/S Birka avreser från centrala Stockholm, Stadsgårdsterminalen kl 18.00 och kommer tillbaka dagen därpå ca 15.45.
  • Läs mer:https://www.birka.se/kryssningar/kor-for-alla-kryssning/

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier