Beetlejuice blir huvudshow på Norwegian Viva

Foto: Matthew Murphy.

När Norwegian Cruise Lines andra fartyg i Prima-klassen, Norwegian Viva, välkomnar de första gästerna ombord i augusti blir det första gången som den Tony Award-nominerade musikalen ”Beetlejuice” kan upplevas till sjöss. Föreställningen bygger på Tim Burtons kultfilm från 1988. Viva Theatre & Club kommer att visa en 90-minuters anpassad version av den berömda Broadwayföreställningen. Den högteknologiska trevåningsteatern har innovativ ljud- och ljusdesign i taket, och kan byta scenografi på bråkdelen av en sekund.

”NCL är känt för att förnya kryssningsupplevelsen och våra gäster har höga förväntningar på ett underhållningsprogram i toppklass. Vi sätter alltid våra gäster i första rummet och är fast beslutna att uppfylla deras förväntningar och skapa den ultimata semestern till sjöss. ’Beetlejuice’ kommer att ge mycket skoj och nostalgi till vår helt nya Norwegian Viva i sommar”, säger David J. Herrera, tillträdande president för NCL.

Broadway-musikalen gör debut till sjöss med Michelle D’Amico i huvudrollen som Lydia, som sjunger och dansar till klassiska låtar som ”Day-O” och ”Jump in the Line (Shake, Senora)”.

Anpassad uppsättning av Beetlejuice

”Vi är stolta över att kunna leverera enastående föreställningar för teaterfantaster samtidigt som vi introducerar våra gäster till Broadway- och West End-shower. Viva Theatre & Club skapar en unik miljö och gör teaterupplevelsen ännu mer speciell – särskilt när det vackra teaterutrymmet magiskt förvandlas till en exklusiv nattklubb”, säger Richard Ambrose, Senior Vice President of Entertainment & Cruise Programming för NCL.

Foto: Matthew Murphy.

Uppsättningen ”Beetlejuice” är uppföljaren till den stjärnspäckade ”Summer: The Donna Summer Musical”, som kan ses på Norwegian Prima.

Den ikoniska spelshowen ”Press Your Luck LIVE” kommer också att gå på Norwegian Viva. Här får publiken möjlighet att delta i den klassiska showen och vinna fina priser – för första gången till sjöss. I underhållningsprogrammet ingår också ”Improv@Sea comedy club” och ”Syd Norman’s Pour House” som hyllar legendariska rockband som Fleetwood Mac, Rolling Stones och andra. 

Segling i Medelhavet sommaren 2023 

Norwegian Viva är det andra av sex kryssningsfartyg i NCL:s nya Prima-klass. En fartygsklass som har fokus på såväl upplevelser, service som design och erbjuder rymlig känsla för sina gäster.

Det nya fartyget i Prima-klassen kommer att inleda sin debutsäsong med en serie Medelhavskryssningar från augusti till november 2023. I december 2023 inleder Norwegian Viva sin första säsong i Karibien med avgång från hemmahamnen San Juan, Puerto Rico.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier