Virgin Voyages bygger fartyg med rockig touch

Scarlet Lady lanseras i april 2020.

Virgin Voyages, med bas i Florida, är ett joint venture mellan Bransons Virgin Group och det Boston-baserade värdepappersföretag Bain Capital. Det nya rederiet har beställt tre fartyg för leverans mellan 2020 och 2022. Först att lanseras är Scarlet Lady i april 2020.

Stilen blir något eget med lite rockstjärnestatus över sig.

Scarlet Lady byggs just nu i Fincantieri i Italien. Fartyget välkomnar enbart vuxna passagerare och har en maxkapacitet på 2860 passagerare. Planen är att erbjuda lyxkryssningar med en rockig touch från Miami till Karibien via Kuba. Ett hett stopp är också på Bahamas-ön Bimini där dagen ägnas åt lekfulla vattensporter till party på The Beach Club.

Slappa i en hängmatta på Bahamasön Bimini.

För att nå målet att bli en flytande kryssningsikon har man skapat samarbeten med namn som inredningsdesignern Tom Dixon. En teatralisk atmosfär utlovas, kryddad med marina element, lekfullhet och drama.

Tom Dixon har anlitats för den lekfulla designen.
Överallt inbjudande miljöer…

Ombord väntar också VIP-däck, club lounge och fartygets egen tatueringsstudio. Det finns inga fasta menyer eller middagstider ombord, oavsett om du vill ha ett hälsosamt snack före frukost eller en stor middag vid midnatt ska personalen kunna möta dina behov.

…vissa med lite marin touch.

Kryssningslivet får rockig touch

Genom deras 78 RockStar Suites, vill Virgin Voyages att gästerna ska känna sig so matt de är ombord på sin egen mega-yacht, snarare än på en kryssning. Varje svit har egen terrass, mörkläggningsgardiner, guldpläterad vinylspelare (samt en samling klassiska LP-skivor) plus en rad lyxiga överraskningar.

Nedtonade färger dominerar sviterna.

För svitgäster ingår även service som en personlig assistant, en “Rockstar Coordinator,” privat transport till fartyget, ett personligt garderobsteam som hjälper gästen packa upp vid ankomst och stryka kläderna, torkservice kvällstid för blöta badkläder.

För den som bor i en RockStarsvit ingår även access till Richard’s Rooftop, en avskild medlemsklubb enbart för gäster i RockStar Suites.

Richard’s rooftop är VIP-klubben dit endast svitgäster har tillträde.

Sviterna ligger på mellan 33 till 83 kvadratmeter. Den största sviten, the Massive Suite, är hela 200 kvadratmeter vilket inkluderar en terrass med jacuzzi, middagsbord för sex personer, utomhusdusch, hängmattor och sex bäddar.

The Massive Suite är hela 200 kvadratmeter.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier