Hotelltest: The Westin Diplomat Resort & Spa

The Westin Diplomat resort & Spa

Ett av testerna vi gör på denna resa är Royal Caribbeans och Celebrity Cruises (som ju är företag under samma moderbolag) nya kryssningspaket; flyg med Norwegian, hotellövernattning på The Westin Diplomat Resort & Spa och en kryssningsvecka med ett av rederieras fartyg.

The Westin Diplomat Resort & Spa är ett stort och elegant Starwood-hotell på South Ocean Drive i området Hollywood i Florida. Hotellet har 998 rum och blev nyligen framröstat som Best family Experience av ”Starwood Preferred Guests” och här finns såväl tenniscenter, en 18-håls golfbana, yacht club marina, barnklubb, gym och ett spa.

Härligt strandläge med utsikt

Hotellet ligger precis vid stranden. Från vårt rum på 32:a våningen (!) har vi utsikt över vågorna och de passerande kryssningsfartygen. Såhär högt upp, särskilt som vi har balkong och hotellet ligger direkt vid havet, känns det som vi vore ombord redan när man tittar ut. 🙂

_MG_0310_1
The Westin Diplomat Resort & Spa

Hotellet har ett antal restauranger, barer och coffeeshops – även på stranden. Föredrar man pool före sand kan man välja mellan två olika varianter också med olika djup, vattenfall, stolar och cabanas. På stranden kan man hyra olika vattensportsaktiviteter som jetski och kajak, och barnklubben är för barn mellan 4-12 år.

Tyvärr hade vi ett litet missöde just; det kommer bara kokhett vatten ur alla kranar. Att pröva det fina badkaret varifrån man har utsikt både mot sovrumsdelen och havet verkar det därför inte bli något med. Hotellet har dock varit hjälpsamma och skickat en tekniker och gett oss tillgång till ett annat rum där vi kan duscha.

Jag skulle väldigt gärna vilja testa deras spa också; Heavenly spa by Westin. Det ser väldigt läckert ut på bilderna! Behandlingar som Renewal Ritual med aromatisk skalp och axelmassage låter också underbart nu när man är lite stel efter flygningen…vi får se om jag hinner!

The Westin Diplomat Resort & Spa

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier