64-SeaDreams-Champagne-Caviar-Splash

SeaDream Yacht Club är ett norskägt rederi som har två lyxyachter, SeaDream I och SeaDream II. Deras slogan är ”It’s yachting, not cruising”.

Yachterna tar båda drygt 100 passagerare och de har nästan lika många i besättningen. Alltså är servicenivån väldigt hög, här känner man sig väl omhändertagen. Förutom maten ingå även all dryck, även champagne och drinkar. Men även om det är lyxigt är det inte stelt och några strikta klädkoder tillämpas inte.

Här är det snarare okej att vara lite lekfull, som när det är dags för deras kända ”champagne & caviar-splash” som ingår under alla Karibien-kryssningar. Då lägger yachten till invid någon paradislik strand, gästerna tas iland och på en surfbräda som får guppa i vattnet dukar personalen upp läckerheter som caviar och champagne medan gästerna står omkring i bara badkläder och njuter av såväl stämningen, delikatesserna som väder och miljö!

Kvällstid blir stilen förstås mer elegant men få bär smoking om någon. Maten håller extremt hög nivå, SeaDream har nog det bästa kök jag stött på till havs. Förutom huvudmatsalen finns möjlighet att äta sin middag ute på däck vilket är både mysigt och romantiskt.

Varje kväll när man återvänder till hytten väntar olika små överraskningar. En kryssning med det här rederiet är charmig, trivsam och väääldigt bra! Vill man någon kväll byta ut den sköna sängen i hytten kan man ta med sitt täcke och sova på däck under stjärnorna, annars är de dubbla solsängarna ypperliga för en drink dagtid också!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier