3 snabba med Johan Rudolf, RCL Cruises

johan rudolf
Johan Rudolf, country sales manager Sverige, RCL Cruises. Foto: privat.

Från den 1 november 2015 har RCL Cruises infört en ny struktur för sin säljavdelning i Skandinavien. Varje land får en egen Country Sales Manager som kommer att ha ett övergripande försäljningsansvar för bolagets tre varumärken i Norden; Royal Caribbean International, Celebrity Cuises och Azamara Club Cruises.

Svensk försäljningschef är nu Johan Rudolf som arbetat för RCL Cruises de senaste sju åren. SeaFun passade på att haffa honom trots ett hektiskt schema och ställde tre frågor om den nya tjänsten och företagets varumärken:

bild johan

Hallå Johan! Och grattis till den nya tjänsten! Ser du fram emot din nya roll?

– Jag ser oerhört mycket fram emot att ta mig an nya arbetsuppgifter och att bidra till en ökad tillväxt av kryssningsmarknaden i Sverige!

Kan du berätta något om hur du mer konkret kommer att gå tillväga med detta arbete?

-Jag kommer att vara ansvarig för vårt säljteam i Sverige och tillsammans med våra samarbetspartners se till att nå ut och bearbeta den svenska marknaden på bästa sätt. Med våra tre varumärken kan vi erbjuda ett varierat utbud av semester, konferens och gruppresor. Sverige är fortfarande en växande marknad och det är inspirerande att arbeta för att öka kryssningsvolymerna de kommande åren.

För den som inte är så insatt i företagets tre varumärken; Royal Caribbean International, Celebrity Cuises och Azamara Club Cruises, kan du berätta hur de skiljer sig åt?

 -Vi har tre varumärken som alla erbjuder unika semesterupplevelser.

  • Royal Caribbean är rederiet som hela tiden vill utveckla semesterupplevelsen och erbjuda något utöver det vanliga. Fartygen är uppdelade i olika kvarter dagtid som kvällstid för att skapa olika miljöer ombord. Aktiviteter och underhållning ombord håller det vi kallar för WOW upplevelser. Gästens ålder varierar vilket är perfekt för alla som vill ha valfrihet på sin semester. Generationsresor, kompisgänget, par och familjer. Här finns alla typer av gäster!
  • Celebrity Cruises med sina designade och nyskapande fartyg, lockar en modern gäst som uppskattar livets goda. Fartygen fokuserar bland annat på hälsa och välbefinnande med sina väl tilltagna spa och gym. Flera olika restauranger och barer erbjuder ett varierat mat- och dryckesutbud. Miljön är avslappnad och passar perfekt för par i alla åldrar.
  • Azamara Club Cruises har två stycken mindre fartyg som tar upp till 700 gäster. Klassiskt maritimt inrett med en lugn och avspänd atmosfär ombord som gör upplevelsen mer intim. Här är destinationerna i fokus med spännande stopp runt om i hela världen. 2016 kommer dessa två fartyg besöka 77 länder, 238 hamnar varav 90 stycken övernattningar. Passar perfekt för gästen som vill se och uppleva mycket under sin resa. Många av våra gäster kryssar flera rutter efter varandra.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier