Åk på vinkryssning med MSC Cruises

Vinkryssning, foto: MSC Cruises

Vin är i ropet tills havs. Nu lanserar MSC Cruises tre särskilda vinkryssningar i vinter.

Varje vinkryssning inkluderar föreläsningar av vinexperter och vinprovningar ombord på fartyget. Under kryssningen görs även besök på vingårdar och vinkällare i Frankrike, Italien och Spanien. Dessutom serveras särskilt utvalda viner till måltiderna som representerar den region som besöks för dagen.

– Kryssningarna är ett unikt tillfälle för vinintresserade att få uppleva mångfalden av vin och vingårdar som Medelhavet erbjuder samtidigt som man reser bekvämt och får uppleva många platser under samma resa, säger Åsa Elmcrona, skandinavisk marknadschef på MSC Cruises.

Vinkryssningarna genomförs med fartyget MSC Splendida. De varar åtta dagar och avgår vid tre tillfällen i vinter från hamnen i Genua. Den 2 och 9 november gör besök i Neapel och Messina (Italien), Tunis (Tunisien), Barcelona (Spanien) och Marseille (Frankrike). Avgången den 14 december gör besök i Civitavecchia och Palermo (Italien), Tunis (Tunisien), Barcelona (Spanien) och Marseille (Frankrike).

Prisexempel för en vinkryssning i utsideshytt, inklusive helpension, utvalda viner till middagarna samt utflykt till en vingård eller vinkällare, från 6 789 kr per person.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier