Babor mönstrar på igen hos Birka

Birka Paradise natt

Januari 2016 är en nystart för Birka Cruises ur flera hänseenden. Inte bara lanseras den nya vinterträdgården som SeaFun tidigare rapporterat om, fartygets spa kommer också att få fler behandlingsrum.

Spabehandling

Både vinterträdgården (Terrassen by Birka) och Panorama spa ligger på däck 10 som nu verkligen blir ett njutningsdäck! I samband med ombyggnationerna återupptas det tidigare samarbetet med spa- och hudvårdsmärket Babor. Det var två år sedan sist, nu mönstrar det hyllade hudvårdsmärket på igen med nya produkter och behandlingsmeny.

BABOR grundades 1956 i Tyskland av välrenommerade biokemisten Dr. Michael Babor. Genom att kombinera natur och vetenskap gjorde han BABOR till en pionjär inom professionell hudvård. I Europa är Babor marknadsledande, de ligger bland topp 10 i hela världen och finns representerade bland andra hos 5-stjärniga hotellkedjor som Ritz Carlton, Hilton och Kempinski. Men de finns bara på ett enda kryssningsfartyg – Birka!

reversive-supremeglowcream-low_edited-1

-Att satsa på ett varumärke med härliga dofter och skön textur kändes som en självklarhet när vi utökar antalet behandlingsrum. BABOR kommer bli ett perfekt komplement med unika anti-age behandlingar och välgörande kroppsbehandlingar. Att vi dessutom kan erbjuda dessa snygga förpackningar till bra priser gör det ännu roligare att presentera samarbetet för våra kunder, säger Satu Andersson, VD på Birka Cruises.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier