Bästa internationella rederi

RCI_NorthStar_Side_5K_No_Antenna
Glaskupolen North Star finns på Royal Caribbeans fartyg i Quantum-klassen. Foto: RCCL.

Royal Caribbean blev i tisdags utsedda till Bästa kryssningsrederi internationellt. Utmärkelsen gavs på resebranschens egen Oscarsgala, Grand Travel Award. 

Royal Caribbean är rekordvinnaren som kan summera antalet vinster till 21 stycken. Nu fortsätter de att satsa stort, med världens största kryssningsfartyg som lanseras i juni.

Grand Travel Award ägde rum den 16 februari på Grand Hotel i Stockholm. För 24:e året arrangerar branschtidningen Travel News resebranschens egen Oscarsgala. 21 gånger har Royal Caribbean knipit förstaplatsen i kategorin ”Bästa kryssningsrederi internationellt”, i år i konkurrens med de två övriga nominerade kryssningsrederierna Hurtigruten och MSC Cruises.

Juryns motivering:
”Med lanseringen av Harmony of the Seas, världens största kryssningsfartyg, visar rederiet åter på en produktutveckling i världsklass. Lägg till det en ny effektiv säljorganisation med stort fokus på resebyråförsäljningen. Kungligt av Royal Caribbean.”

Det prestigefyllda priset är framröstat av 600 resebyråanställda och lika många från övriga resebranschen.
-Vi är oerhört stolta och vill tacka alla agenter som har röstat på oss och bidragit till ett framgångsrikt 2015. Jag vill också tacka vårt svenska team som ger 100 % för att presentera vår fantastiska produkt. Vi ser fram emot ett spännande 2016 och siktar mot att nå nya höjder, säger Johan Rudolf, Country Sales Manager Royal Caribbean i Norden.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier