13 hamnbesök med MSC Cruises nya månadskryss

MSC1115787_Destination

SeaFun är först att berätta om den nya månadskryssningen från MSC Cruises som släpps inom kort! Denna mini-världsomsegling kombinerar tre kontinenter och besök i åtta länder.

Kryssningen som sträcker sig från ökenmetropolen Dubai (se bild ovan) i Förenade Arabemiraten till Perth Down Under, blir ett unikt tillfälle för alla kryssningsentusiaster.

Under 33 dagar besöker fartyget MSC Orchestra totalt 13 hamnar. Resan inleds i Dubai och därefter görs stopp i Mumbai och Cochin i Indien innan fartyget fortsätter till Colombo på Sri Lanka. Efter besök i thailändska Phuket, Langkawi i Malaysia och storstadsmetropolen Singapore, anländer resenärerna till Benoa i Bali, det sista stoppet i Asien. Dagarna i Australien inleds i tropiska Cairns och fortsätter sedan till Brisbane, Sydney och Adelaide innan fartyget lägger till i Perth, kryssningens slutdestination.

Under de 18 dagar som spenderas till havs kan gästerna njuta av livet ombord på fartyget MSC Orchestra som har 16 däck, 1275 hytter med plats för totalt 2550 resenärer. Ombord finns spa, teater, kasino, disco, tennisbana samt flera barer och restauranger. Under dagarna till havs erbjuds olika aktiviteter ombord som danslektioner och matlagningskurser. I de hamnar som besöks kan resenärerna välja att boka olika utflykter (mot avgift), totalt finns över 70 stycken att välja mellan.

Resan avgår den 21 februari 2015 och blir bokningsbar inom kort.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier