Lighted Las Vegas welcome sign with night sky.
Upplyst Las Vegas-skylt mot natthimlen. Bild: Birka Cruises.

Birka goes Las Vegas. Så skulle man kunna sammanfatta satsningen som Birka Cruises gör den 7 november. Dygnskryssningen blir en riktig spelresa med 250 000 kr i potten. Passagerarna får ett spelpass som berättigar till massor av aktiviteter ombord.

Under Vegas på Vatten-kryssningen ordnas också en lookalike-tävling med 10 000 kronor i prispotten. Den som vill vara med och tävla har två kategorier att välja på; Elvis Presley och Dolly Parton.

Förutom spel och tävlingar förvandlas även Birka till flytande bröllopskapell i sann Las Vegas-stil. Tio giftaslystna par kommer att kunna vigas ombord under kryssningen.

– Under en dag är det möjligt att göra som Demi Moore, Angelina Jolie och Britney Spears, att gifta sig Vegas-style fast på hemmaplan, säger Marcus Hammarström, marknadschef på Birka Cruises. Kanske något för de som funderat länge och aldrig kommit till skott. Däremot kan de inte gå tillbaka dagen efter och skilja sig som man kan i Las Vegas.

Det blir lika enkelt och går lika snabbt att gifta sig ombord som i Vegas. Själva akten tar cirka 15 minuter och är helt gratis. Det enda som krävs är giltig hindersprövning och att paren anmäler sig i förväg. Arrangör för vigslarna är spelföretaget Paf som också står för vigselförrättare, bröllopsvittne och arrangemang.

Vegas på vatten-kryssningen kostar från 375 kronor och inkluderar del i hytt, Pafs arrangemang samt spelpass. Middagsbuffé med dryck eller trerätters kryssningsmeny utan dryck tillkommer och är
obligatoriskt när man bokar. Det krävs att man bokat sitt deltagande i förväg får såväl vigsel och lookalike-tävlingen.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier