Birka Cruises lanserar cykelkryssningar

Tema cykelresor
Foto: Ulla Dahlstedt för TEMA/Birka Cruises.

Birka Cruises och rundresearrangören TEMA inleder ett exklusivt samarbete och skapar en ny resform: cykelkryssning. Sommaren 2016 presenteras två cykelkryssningar till Köpenhamn med Gotland och Bornholm.

– TEMA står för kvalitet och stort kunnande. Genom samarbetet fortsätter vi utveckla våra kryssningar med upplevelser av hög kvalitet. Vi har en gemensam målgrupp och detta är ett sätt att skapa mervärde för kunderna, säger Marcus Hammarström, marknadschef på Birka Cruises.

Köpenhamn Nyhavn
Köpenhamn Nyhavn, foto: William Fawcett.

Cykelresorna erbjuds den 30/6 och 14/7 under en 4-dygnskryssning med Birka Cruises till Köpenhamn med Gotland och Bornholm. TEMA har lagt upp cykelrutterna och deras reseledare finns som alltid med under hela resan.

– Det känns roligt att inleda ett samarbete med Birka Cruises och att kunna erbjuda TEMAs populära cykelkoncept i Skandinavien för första gången. Vi tror att just kombinationen kryss och cykling lockar en ny publik. Bland annat går det utmärkt att dela hytt med sin partner eller vän som inte vill cykla, vilket ger en ännu större flexibilitet, säger Lin Kraft, chef för Temaresor.

Tema cykelresor
Foto: Ulla Dahlstedt för TEMA/Birka Cruises.

Fakta cykelkryssning TEMA och Birka Cruises

Datum: 3/6 och 14/7, fyra dygn.

Pris 8 595:-. I priset ingår helpension, del i Seaview Komfort (utsides), TEMAs reseledning, inträden, underhållning och alla aktiviteter ombord M/S Birka.

På Birkas hemsida kan du läsa hela dagsprogrammet i detalj dag för dag.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier