Birkas nya mål: Tysklands Riviera och Ystad

Ostsee: Strandkorb

Sommaren 2015 ska Birka Cruises göra en fyradygnskryssning till Warnemünde på Tysklands Riviera. Ystad blir också ett nytt strandhugg på den populära Köpenhamnskryssningen.

Förra sommaren upplevde Birka Cruises rekordhögt intresse för sina långkryssningar. Nu utökas programmet med ytterligare en kryssning.

9bac83d26dae2189_org

Sommarens nyhet är en fyradygnskryssning till Tysklands Riviera och badorten Warnemünde. Uteserveringar, restauranger och den längsta sandstranden på den tyska Östersjökusten väntar i fiskebyn Warnemünde. Under kryssningen besöks också Visby och Bornholm.

– En kryssning för de som gillar spännande historia, arkitektur, shopping och vackra kustlandskap. Eller bara vill strosa omkring, fika och bada på de långgrunda sandstränderna, säger Marcus Hammarström, marknadschef på Birka Cruises.

Att resa bekvämt och upptäcka flera platser under samma resa lockar många nya resenärer:

– Allt fler har fått upp ögonen för att vi är ett riktigt kryssningsrederi som erbjuder långkryssningar. Tid är den nya valutan. Att under en weekend uppleva flera olika resmål samtidigt som du kopplar av är lyxigt, säger Marcus Hammarström.

Den nya kryssningen till Warnemünde med stopp i Visby och Bornholm är på fyra dygn och avgår 9 juli 2015. Pris från 3995 kronor per person (barnrabatt 0-5 år 1 695 kronor, 6-15 år 848 kronor). Frånpriserna inkluderar del i tvåbädds ekonomi insides-hytt, halvpension (frukost och trerätters middagar), underhållning och aktiviteter ombord.

9c4c82a12d7677bb_org

Fler exempel på nästa års långkryssningar:

  • Visby-Köpenhamn-Ystad, också ny, 4 dygn: 2-6/7, 23-27/7, 6-10/8.
  • Primörpremiär på Gotland, 2 dygn: 3-5/6.
  • Midsommarkryssning till Bornholm och Visby, 3 dygn: 18-21/6.
  • Ösel och Visby, 3 dygn: 17-20/7, 31/7-3/8.
  • Visby, 2 dygn: 14-16/8.

På långkryssningarna tillbringas en dag i varje hamn, antingen på egen hand eller på guidade utflykter. Resorna är bokningsbara från mitten av december.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier