Canyon Ranch Spaclubs nyhet hos Celebrity Cruises

RF-HeatedChairs-1

Celebrity Cruises bryter samarbetet med Steiner och lanserar istället Canyon Ranch SpaClubs ombord på sina fartyg (alla utom Xpedition). Förvandlingen påbörjas i mars med Celebrity Century, Celebrity Reflection, Celebrity Infinity och Celebrity Millennium.

Förutom att Canyon Ranch finns på fyra landbaserade hotell, samarbetar de också sedan tidigare med tre kryssningsrederier;

  • Cunard (Queen Mary 2),
  • Oceania Cruises (Regatta, Nautica, Marina och Riviera),
  • Regent Seven Seas (Seven Seas Voyager, Seven Seas Mariner och Seven Seas Navigator).

På Celebrity Cruises fartyg kommer det lyxiga spakonceptet att inkludera såväl skönhet, wellness som fitness. Det kommer att finnas spa, skönhetsssalong, gym samt ges föreläsningar om hälsa och näringslära. Utbudet kommer att innebära nya ansikts- och kroppsbehandlingar liksom unika yoga- och meditationsklasser.

– Vi är passionerade över att kunna erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser, och detta samarbete med Canyon Ranch är en viktig milstolpe i vårt mål att höja nivån på gästernas moderna lyxsemester, säger Michael Bayley, VD för Celebrity Cruises. Vi vill att varje aspekt av våra semesterar, från måltider och destinationer till avkoppling och vackra omgivningar ska vara speciell, och experterna på Canyon Ranch ska hjälpa oss att leverera det här löftet.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier