Celebrity Cruises lanserar fyra nya destinationer i Asien 2023

Hong Kong. Pressbild, Celebrity Cruises.

Celebrity Cruises offentliggör nu rederiets kryssningsprogram i Asien inför säsongen 2023-2024. Celebrity Cruises återvänder till flera eftertraktade resmål som Indien, Sri Lanka, Vietnam, Indonesien, Hong Kong, Singapore, Japan och svenskfavoriten Thailand. I programmet finns också fyra nya resmål: Mumbai i Indien, Hambantota på Sri Lanka och två nya destinationer på Bali.  

Backpackers kan nu återvända i lyx

60- och 70-talets backpackers som lämnat det enkla vandrarhemslivet bakom sig, kan nu återupptäcka favoriterna på en kryssning med Celebrity Cruises. Pulserande asiatiska storstadsmetropoler, Instagram-vänliga stränder och imponerande tempel är bara några exempel på upplevelser som väntar när Celebrity Cruises seglar mot Asien 2023-2024. Ombord på Celebrity Millennium och Celebrity Solstice väntar lyxigt boende, med sofistikerad, modern inredning och alla tänkbara bekvämligheter. Det är bara för gästerna att luta sig tillbaka och ladda för de spektakulära upplevelser som väntar på vägen. 

Phang nga bay, Thailand vid soluppgång. (pressbild, Celebrity Cruises)

I september 2023 ger sig fartyget Celebrity Millennium ut på en 12 nätters kryssning i nordöstra och sydöstra Asien. Här ingår populära destinationer som Japan, Kina, Indonesien, Malaysia och Thailand. Celebrity Cruises lägger även till fyra helt nya destinationer till programmet: Benoa på Bali, Mumbai i Indien, Celukan Bawang på Bali och Hambantota på Sri Lanka.

Halong Bay, Vietnam. Pressbild, Celebrity Cruises.

Thailand och Vietnam

En annan möjlighet att uppleva Sydostasien är med fartyget Celebrity Solstice, som utgår från Hongkong och Singapore i november 2023. Reslängden är 12 nätter och inkluderar flera stopp i Thailand och Vietnam. Bland annat finns svenskfavoriter som Koh Samui och Bangkok på programmet, liksom Ho Chi Minh och Hanoi. 

Vill man dra ut på en längre resa finns även möjlighet till det. Vad sägs till exempel om att korsa Stilla Havet? Här kan man uppleva Nya Zeelands sagolika landskap, liksom Franska Polynesien, Moorea, Tahiti och Fiji under en 17-nätterskryssning. Fartyget man kryssar med är Celebrity Solstice. För denna region erbjuder rederiet två olika kryssningar med start i Honolulu eller Sydney. 

Allt inkluderat

På samtliga kryssningar med Celebrity Cruises ingår det så kallade Always Included-konceptet. Det innebär att allt är inkluderat i priset såsom mat, dryck och dricks.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier