Cinderella Whisky Fair 2016 redan slutsåld

Full whiskey bottles on an amber background.
Foto: Viking Line.

Drygt 4 500 personer har bokat in sig på Viking Lines årliga whiskymässa som hålls i mitten av januari 2016. Därmed är platserna slutsålda till mässan som rankas som den sjunde största i sitt slag i världen.

– Intresset för vår whiskymässa ökar för varje år och i höst har vi sålt slut snabbare än någonsin, säger Gordan Schmidt, linjechef för Viking Cinderella.

Cinderella Whisky Fair 2015 logo_utan årtal

Det är åttonde året i rad som Viking Line anordnar världens största flytande whiskymässa, Cinderella Whisky Fair. Mässan äger rum under tre kryssningar mellan den 14 och 16 januari på Viking Cinderella.

Bland utställarna märks nordiska leverantörer som Spirits of Hven och Symposion samt internationella varumärken som Cask International och Ian McLeod.

Mässbesökarna kan välja på 550 olika sorter av whisky, gå på masterclasser och specialprovningar. Även utvald champagne, choklad och cigarrer ingår i det digra utbudet ombord.

– Det är fjärde året i rad som vi säljer slut men i höst gick biljetterna åt i rekordfart. Det kan dock fortfarande bli justeringar så den som är på hugget kan hitta enstaka platser. Det är ett väldigt gott betyg till ett evenemang som vi har satsat mycket på. Nu ser vi över hur vi kan utveckla mässan vidare inför 2017 och kanske göra plats för ännu fler whiskyentusiaster, säger Gordan Schmidt.

062943
Foto: Viking Line.

Här är samtliga leverantörer, Cinderella Whisky Fair 2016:
Altia
Arcus
Auld Rare Whisky
Bacardi
Beam Suntory
Biotherm
Box Whisky
Brown-Forman
Cask International
Diaego/Malt och Zacapa
Edrington
Fazer
Five Eyes
Hans Just/Balvenie
Helsinki Destillery
Ian Mcleod
Interbrands
Lignell & Piispanen med Koval
Möet Hennessy
Norrtelje Brenneri
Remy Cointreau
Scandinavian Tobacco Group
Spirits of Hven
Svenska Eldvatten
Swedish Match
Symposion
Teerenpeli
Whiskytaste Sweden

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier