Viking Lines Peter Hellgren avslöjar; detta är bara början

_MG_4404_1

I helgen gick Cinderellas premiärkryssning av stapeln efter 45-miljoners renoveringen. Det största dragplåstret var nya nattklubben Etage. Först av alla fick kryssningens VIP-inbjudna tillträde att se och uppleva nöjeslokalen. Det bjöds på bubbel, snittar samt tal och show med Charlotte Perelli, Mikael Rickfors och Sahlene.

Medan moderbolaget Viking Lines VD Mikael Backman svor stolt med ett ”perkele” från scenen över hur fin han tyckte Cinderella blivit uttalade sig Peter Hellgren, VD för Viking Line Skandinavien lite mer mångordigt.

– Vi är extremt nöjda över resultatet, sa han och pratade även om hur en kortkryssning med god middag och spa är det perfekta sättet att koppla av från en stressig vardag när man har svårt att hinna med att umgås med nära och kära.

Under en pratstund på tu man hand efter presentationen avslöjade Peter Hellgren även att detta bara är början. Om investeringarna bär sig och får fin respons bekräftade han att Viking Line kommer att ta nästa steg i en fortsatt förvandling av deras nöjeskryssare.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier