De är Sveriges bästa rederi

Skorsten och flaggspel

Birka Cruises är utsedda till Sveriges Bästa Rederi för tredje året i rad. Det skedde under gårdagen på Grand Travel Award,  resebranschens motsvarighet till Oscarsgalan.

– Vi är extremt glada och stolta. Att som den mindre aktören bli utnämnd till Sveriges Bästa Rederi för tredje året i rad är ingen slump. Kollegornas fantastiska arbete, fokus på produktutveckling utifrån kundernas önskemål, i kombination med unika nyheter som Höga Kusten-kryssning och Terrassen by Birka, ligger bakom utnämningen, säger Satu Andersson, VD för Birka Cruises.

– Priset förpliktigar och därför ska vi fortsätta att utveckla den bästa kryssningsupplevelsen för våra gäster och återförsäljare.

Fartyget snett uppifrån

Birka Cruises uppfattar utnämningen som ett bevis för att satsningarna på långkryssningar, svenska smaker och nya reseanledningar ligger helt i linje med marknadens önskemål.

Grand Travel Award arrangerades för 24:e året i rad av affärs- och branschtidningen Travel News. Under kvällen utsågs vinnare i totalt 14 klasser, framröstade av 1200 resebyråsäljare.

Nominering:
Rederiet fortsätter sin konceptuella satsning på skärgård och lanserar nu en kryssning längs klassiska Höga Kusten. Kompletterar dessutom med ett nytt koncept med fokus på miljön: Cykel + Kryssning. Birka är inte ute och cyklar.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier