En första ”tjuvtitt” på Norwegian Escapes hytter

the haven mixbild

Norwegian Cruise Line har släppt en första tjuvtitt på hyttkategorierna ombord på nya Norwegian Escape som ska komma hösten 2015. Fartyget kommer att ha plats för 4200 passagerare och erbjuda mycket av utbudet från Norwegian Breakaway och Norwegian Getaway, liksom flera nya utrymmen och upplevelser.

Kevin Sheehan, VD för Norwegian Cruise Line berättar att hytterna på Norwegian Breakaway och Norwegian Getaway har mottagits så väl av gästerna att de fortsätter i samma linje på Norwegian Escape.

– På Norwegian Escape kommer vi att ha en optimal mix av olika hytter som erbjuder något för varje slags gäst vare sig det är singelresenärer, familjer eller dem som söker det mest ultimata av lyx.

standard dubbelhytt escape

För den som söker något mittemellan är minisviten ett perfekt val. Lik balkonghytten i sitt läge och utförande men med mer utrymme och dubbelhandfat samt stor dusch i badrummet.

The Haven (bilderna överst) är en lyxavdelning på fartygets däck 17 och 18 med 95 sviter: The Haven Deluxe Owner’s Suite, The Haven Owner’s Suite, The Haven Two-Bedroom Family Villa, The Haven Courtyard Penthouse and The Haven Deluxe Spa Suite. Här finns också en privat restaurang med utomhusterrass, lounge, poolområde med avtagbart tak plus bubbelpooler, bastu, spabehandlingsrum samt ett soldäck.

solohytt escape

Norwegian Cruise Lines ”studios” (bilden till höger) är avsedda för singelkryssare som vill slippa betala för en dubbelhytt. Norwegian Escape kommer att ha 82 studios i ett avskilt område på fartyget med tillgång till en privat lounge.

Hela utbudet av hyttkategorier på Norwegian Escape kommer i korthet att bestå av följande:

  • 308 minisviter med lite mer utrymme än i en vanlig balkonghytt.
  • 40 familje-minisviter med badkar, två extra bäddar samt närhet till barnfaciliteterna ombord.
  • 20 spa minisviter med vattenfallsdusch och exklusiv tillgång till fartygets spa- och gym.
  • 1168 balkonghytter med två sängar som kan göras om till en queensizebed samt två extra bäddar. Av dessa är 172 särskilda familjevarianter nära barncentret. Vissa med dörrar mellan hytterna finns också.
  • 114 Oceanview staterooms, varav 48 är särskilt anpassade för familjer med upp till fem bäddar.
  • 407 insideshytter, visa har dörrar mellan dem för större sällskap. Vissa ligger nära barncentret.
  • 47 rullstolsanpassade hytter finns också i olika kategorier.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier