En ikonisk gudfar är utsedd för Icon of the Seas

En ikonisk gudfar till ett ikoniskt fartyg.

Världens största kryssningsfartyg, Icon of the Seas har sin premiär och jungfrufärd i januari 2024. Nu avslöjar Royal Caribbean vilken offentlig person som kommer att bli frontfigur för Icon: det ikoniska fotbollsproffset Lionel Messi.

Traditionsenligt kommer Messi att delta i den ikoniska namngivningsceremonin som går av stapeln i Miami i januari 2024.
– Icon är något utöver det vanliga när det kommer till familjesemestrar. Jag är hedrad över att få vara med och fira detta med Royal Caribbean, säger Lionel Messi.

I alla tider har dopceremonin av nya fartyg varit en mycket högtidlig tillställning. I samband med ceremonin är det också tradition att utse en så kallad gudmor, gudfar, eller som i detta fall: ikon, åt fartyget i fråga. Royal Caribbean kan nu dela att fotbollsproffset Lionel Messi är den officiella ikonen för Icon of the Seas. Den prisbelönta idrottsprofilen kommer att vara på plats och välkomna det nya fartyget i januari, vid namngivningsceremonin i Miami.

–Icon är något utöver det vanliga när det kommer till familjesemestrar, med spännande funktioner som aldrig har setts i kryssningsbranschen tidigare, säger Lionel Messi och fortsätter: Det ska bli roligt att få vara en del av det.

En ikonisk förening

Messi, som anses vara en av de största fotbollsspelarna genom tiderna, fortsätter att slå rekord under sin framgångsrika karriär. Precis som sin ikon Icon of the Seas. När fartyget lanserades i oktober 2022 ledde det till den enskilt största bokningsdagen och den högsta bokningsvolymen i Royal Caribbeans då 53-åriga historia. Med sex rekordstora vattenrutschbanor, sju pooler och totalt över 40 olika matställen, barer och platser för underhållning, är Icon of the Seas en plats för både familjer och äventyrare som vill ha en semester utan kompromisser.

– Icon of the Seas är resultatet av mer än 50 års leverans av minnesvärda semestrar, säger Michael Bayley, vd för Royal Caribbean International och fortsätter:

– Vi vill att ikonen för Icon ska personifiera allt vad fartyget representerar: mäktigt, banbrytande och i världsklass. Lionel Messi har visat sig vara den perfekta profilen under sina årtionden inom idrotten, och nyligen genom att introducera en ny era av spänning och passion för fotboll i Miami och USA.

Messis nya roll följer det nyligen avslöjade samarbetet mellan Royal Caribbean och Inter Miami CF, där kryssningsrederiet är en av klubbens huvudpartners. Tillsammans står de för att vara ledande inom sitt fält, för brinnande passion och leverans av oförglömliga ögonblick till fans och semesterfirare. Royal Caribbean International och Inter Miami CF kommer tillsammans att fira ankomsten av Icon i nästa fas av partnerskapet. Fler detaljer kommer att avslöjas inom kort.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier