Folket från planeten Voca landar på Viking Glory

Den internationella musikteatershowen Voca People har i flera år fyllt teatersalongerna världen över, och två miljoner människor har redan sett den. Nu bjuder Viking Line på denna show, som kombinerar a cappella-sång och beatbox-teknik, på sitt flaggskepp Viking Glory.

”Voca People har uppträtt i över 40 olika länder runt om i världen och vunnit flera priser och erkännanden. På YouTube har showen setts över 80 miljoner gånger. Vi vill att Glory ska vara vårt flaggskepp också när det gäller utbudet på internationell underhållning”, säger Viking Lines underhållningschef Mikael Panelius.

I höst intar åtta skickliga artister scenen i Vista Room på Viking Glory. Publiken kommer att höra instrument, som egentligen inte finns. Allt som man kan höra på scenen produceras av sångarnas egna röster. Nyckelorden är a cappella och beatbox. Under showen får publiken njuta av en otroligt bred repertoar av musik, med allt från Madonna och Michael Jackson till Mozart. Åhörarna kommer att kunna identifiera tiotals internationella hitlåtar under föreställningens gång.

Musik är livet menar Voca people

Showen, skapad av Lior Kalfon och Shai Fishman, är berättelsen om åtta vänliga utomjordingar som är vita från topp till tå. Deras rymdskepp har nödlandat på jorden. Under showen bekantar sig karaktärerna med invånarna på jorden och deras musik.

”Voca People menar att livet är musik och musik är livet. Denna show är perfekt för alla som älskar musik, komedi och teater. Den energiska föreställningen är fängslande och kommer garanterat att locka fram skrattsalvor bland publiken. Det är en föreställning som hela familjen kan njuta av”, berättar Mikael Panelius.

Voca People uppträder på Viking Glory 19.9–13.10. Premiären är på måndag 19.9. Därefter visas föreställningen varje dag förutom 26.9, 3.10 och 10.10.

VOCA PEOPLE Media Clip

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier