_MG_6704_1

Så här ser Viking Grace nya sommaraktivitet för barn ut; trampbilar. Idén är kul och att tanken funnits från början syns ute på däck 12 – familjedäck – det finns en uppmålad bilbana på däckgolvet.

Hur lyckad satsningen egentligen är får tiden utvisa. Vinden ställer nämligen till det så att aktiviteten ibland måste ställas in, och de har bara fyra bilar som alla barn måste samsas om. Bilarna har körts i 1,5 vecka men redan har aktiviteten fått ställas in två gånger, till många besvikna barnfamiljers förtret. Vi var en av dem igår när vi gjorde en dagstur med Grace till Åland (tillbaka tar man Amorella).

_MG_6695_1

Först fick vi veta att det blåste för mycket och att vi skulle vänta och se om det blev bättre närmare land, kanske skulle vinden mojna. Sen kom beskedet: det blir inget. Jag frågade vad som kunde hända, var bilarna så lätta att de kunde välta? Svaret var inte helt tydligt men klart var i alla fall att lekledarna inte fick genomföra trampbilsaktiviteten.

Vi bad att få se bilarna, som i alla fall såg robusta och stadiga ut. De har två små och två större, till varje hör en hjälm. Av antalet intresserade barn som samlats, runt 50 stycken, hade väntetiden – om det inte blåst – dock blivit lång.

Vi gillar att de prioriterar säkerheten, och banan är inte så stor så jag kan förstå att med fler bilar skulle det nog bli ”trafikstockning” :-), men det känns ändå som att en från början bra tanke kunde vridits ett par varv till istället för att som nu; riskera att bli till upphov till frustration och besvikelse…

2 kommentarer på “Första bilderna – Grace nya barnaktivitet: trampbilar!

 1. Vilken bra sida! Tyvärr fick vi inte testa bilarna pga blåst…synd, men annars är Grace en härlig båt! Vi började med finfrukost på Oscars, bollhav, barnaktivitet, utelekplats, gick in lite på spat (tyvärr var allt fullbokat!) och shoppade samt åt. Toppbetyg till Grace, hade gärna stannat kvar i den fräscha båten.

  1. Hej Selma!
   Vad roligt att du gillar SeaFun! Mycket nytt spännande ska komma upp här, efter semestern 🙂
   Tråkigt att ni också hade problem med vinden på er Grace-tur, med tanke på trampbilarna och det jag skrev. Där ser man.
   Men visst är fartyget fräscht annars, jag vill också ombord snart igen – på en vuxentur med spa och drink i den där schyssta utomhusloungen!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier