Game of Thrones, ny kryssningsutflykt

Game_of_Thrones

Att vinna kryssningsgäster med speciella teman och utflykter blir alltmer populärt bland rederierna. Holland America Line, kända för sina kulinariska demonstrationer ombord och danstävlingar som vi skrivit om förut här på SeaFun, vänder sig nu till anhängare av tv-serien Game of Thrones.

Det är fartygen Prinsendam och Rotterdam som har en särskild Game of Thrones-utflykt på de kryssningar som angör Belfast på Irland. Den fyra timmar långa utflykten ”Upplev Game of Thrones” börjar vid Castle Ward, känd som ”Winterfell” i tv-serien. De besöker även slottet ”Audley’s Castle”. I tv-serien används slottet som bakgrund för många scener och är även platsen för karaktären Robb Starks basläger.

Medföljande på utflykten får också testa sina Game of Thrones-kunskaper genom att para ihop screenshoots från TV-serien med de riktiga inspelningsplatserna. Resenärerna kommer även att få testa på bågskytte, se hur specialeffekterna för tv-serien spelas in, och få möjlighet att fota de riktiga dräkterna från tv-serien.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier