Birka, foto: Birka Cruises.


Grand Travel Award 2015 gick av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm i onsdags i förra veckan. Detta stora evenemang för resebranschen ordnas av affärs- och resetidningen Travel News och är både en dag med föreläsningar och en festfylld kväll med prisutdelningar. Grand Travel Award arrangerades för 23:e året i rad.

Under kvällen utsågs totalt vinnare i totalt 17 klasser, framröstade av 1200 resebyråsäljare. I de två kryssningskategorierna knep Birka Cruises titeln ”Sveriges bästa rederi”.

– Vi är glada och extremt stolta. Att som den mindre aktören bli utnämnd till Sveriges Bästa Rederi av de som ständigt synar oss i sömmarna är en stor ära, säger Satu Andersson, VD för Birka Cruises. Kollegornas fantastiska arbete, lyhördhet för kunden och framtidsfokus ligger bakom utnämningen. Priset sporrar oss till att fortsätta arbetet med att utveckla den bästa kryssningsupplevelsen för våra gäster och återförsäljare.

Pris för ”Bästa internationella kryssningsrederi” gick till Royal Caribbean International vilket blir 20:de året i rad som de tar emot utmärkelsen.

– Vi är glada och stolta att återigen få denna utmärkelse. Det uppmuntrar oss att fortsätta arbeta hårt för att kunna erbjuda de bästa kryssningsupplevelserna år efter år, säger Roar Meidal, General Manager Nordic Countries. 

– Resebyråerna är väldigt viktiga för oss, och därför känns extra bra att de har röstat fram oss till vinnare, avslutar Meidal.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier