Gratis för barn med Norwegian Cruise Line

IMG_3509

Sugen på att ta med familjen på en kryssning nu i november eller december? En passande höstpresent från Norwegian Cruise Line är då deras familjekampanj där barn reser gratis! Men skynda på, bokningen måste ske före 8 november.

Ett tips är att välja Norwegian Epic, fartyget som bland annat utnämnts till bästa fartyg för dagar till havs av Cruise Critic. SeaFun kryssade dessutom med fartyget så sent som i mars i år (dessutom var det inte första gången) och kan skriva under på att det är ett superkul fartyg med mycket att roa sig med ombord! För barnen går många av aktiviteterna i Nickelodeon-anda (med Spongebob, Dora the Explorer med flera figurer). Det finns också hisnande vattenrustchbanor, vattenlekområde för de minsta, häftiga shower och ett brett utbud av restauranger ombord. Med start i Miami går 7-dagars kryssningarna ut i östra Karibien med stopp på öar som St. Maarten, St. Thomas och Bahamas. Priserna startar på 339 USD (per person vid delad hytt).

Norwegian Cruise Line har dessutom nyligen uppgraderat sitt barnprogram Splash Academy och ungdomsprogram Entourage. Varje dag har de olika åldersindelade barnklubbarna ett nytt tema som havet, pirater, rymdcowboys, djungelfeber, eller cirkus.

Erbjudandet gäller på en rad olika kryssningar med fartygets alla fartyg, utom Norwegian Jade. Barnen ska vara under 17 år och dela hytt med sina två föräldrar för att erbjudandet ska gälla.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier