Holland America Line lanserar Music Walk Area

Koningsdam Queen's Lounge

När Holland America Lines nya Pinnacle-klassade fartyg, Ms Koningsdam, sjösätts i början av år 2016 kommer kryssningsentusiaster kunna ta del av rederiets största underhållningssatsning någonsin. Med flera shower varje kväll på specialdesignade scener sätter Music Walk Area en ny standard för underhållning till havs.

– Det är väldigt roligt att kunna presentera så många nya shower och scener med så stor variation ombord ms Koningsdam. Nu finns det något som passar alla åldrar och musiksmaker – från klassisk musik till rökig blues. Vår satsning på musik och underhållning speglas av på ms Koningsdams nya inredning som är inspirerad av musikinstrument, de nya showerna och konsertscenerna, säger Orlando Ashford, vd för Holland America Line.

Ms Koningsdams interiör är designad av Bjorn Storbraaten och Adam D. Tihany som har tagit inspiration av musikens elegans med mjuka kurvor och innovativa linjer. Satsning på musik och underhållning är kärnan i rederiets nya koncept, Music Walk Area. Mängder av artister kommer att framträda varje kväll på scener med unik design, som har tagits fram exklusivt för respektive show.

 • B.B. King's Blues ClubB.B King´s Blues Club på Queens Lounge
  Från Beale Street i New York kommer åttamannabandet, B.B. King All-Star Band att uppträda sex kvällar i veckan på Ms Koningsdams största scen, Queens Lounge. Det hyllade bandet spelar allt från gitarrblues till pampig soul och anses som ett av de bästa bluesbanden i USA. För att ge en äkta blueskänsla kommer Queens Lounge att inredas med foton, möbler och färger inspirerade av kungen av blues, B.B. King.
 • Live framträdanden på Billboard Onboard
  För de som älskar pop och rockmusik kommer 50 år av hits från en av de mest inflytelserika listorna i världen, amerikanska Billboard, att framföras. På den nya scenen Billboard Onboard två pianister, en gitarrist och en DJ turas om att spela pop, rock, house och countryhits. Med ett flertal karaokeskärmar som finns runt scenen kan publiken sjunga med och för de som gillar att tävla kommer en utmanande frågesport om Billboard att hållas under showens gång.
 • Klassisk musik på Lincoln Center Stage
  Ett exklusivt partnerskap med Lincoln Center for the Performing Arts gör att Ms Koningsdams besökare kan njuta av en helt ny scen, inspirerad och skapad av en av USA:s mest kända konst-, musik- och talarscener, Lincoln Center. Under flera kvällar varje vecka kommer några av de bästa musikerna i världen att framföra sina klassiska verk.
 • The World StageThe World Stage
  Underhållning möter innovation på Ms Koningsdams mest spektakulära scen, The World Stage. Scenen har en 270 tum stor skärm, laserljus som ger en effektfull atmosfär och ett ljudsystem som levererar HI-FI ljud. Scenen kan också förändras tack vare att skärmen och golvet är flyttbart, till exempel kan rummet förändras från ett italienskt torg till en magnifik presentationsscen.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier