Foto: Heidi Rovén
Foto: Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line satsar på kryssningar med olika musikartister. Varje musikkryssning, eller musikfestival som de själva väljer att kalla det, kommer att vara unik med ett visst musiktema där syftet är att ge fansen en chans att få en nära upplevelse av sin favoritartist. Förutom utomhuskonserter kommer kryssningarna innehålla möjlighet att möta artisterna, frågestunder med mera.

Den som gillar glamrockgruppen Kiss ska boka in 31 oktober till 4 november i kalendern. Förutom den legendariska glamrockgruppen med de långa tungorna och den karaktäristiska sminkningen kommer gästerna på samma kryssning kunna lyssna till artisterna Cheap Trick, Leogun, Purson, Big Rock Show, Priss och Needeep.

Norwegian Pearl är det fartyg som har valts ut till dessa musikkryssningar. Fartyget har bland annat en stor utomhusscen och stort pooldäck. På Norwegian Pearl finns också 13 barer och lounger, 19 matupplevelser, en utomshuspool, fyra bubbelpooler, spa och gym. Kryssningsgästerna kan också roa sig med en klättervägg, bowling, casino och en mängd annat.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier