Kryssa från Mauritius i vinter

00002949
Costa neoRomantica, foto: Costa Cruises.

Igår kunde Seafun som första media rapportera om Vings utökade kryssningsutbud. Nu inleder de ett nytt samarbete, denna gång med det italienska rederiet Costa Cruises. Förutom kryssningar i Medelhavet, Karibien och Mellanöstern kan Ving därmed nu också erbjuda sina gäster en fantastisk kryssningsmöjlighet; 14 nätter i Indiska Oceanen med utgångspunkt från Mauritius.

För den som redan ”har gjort” Karibien ett par vändor och är sugen på något nytt, men fortfarande exotiskt och soldränkt, kan detta vara vinterns bästa tips.

705x235
Foto: Costa Cruises.

Kryssningen fortsätter från Mauritius till det paradisiska Seychellerna, stannar på exotiska Madagaskar och ön Réunion.

På Seychellerna spenderas två dygn på Mahe, på Madagaskar görs tre stopp; Nose Be, Diago Suaraz och Tamatve och på Réunion lägger fartyget till i St Denis. Fem dagar spenderas till havs.

Foto: Costa Cruises.
Foto: Costa Cruises.

Fartyget man kryssar med är Costa neoRomantica, byggt 1993 och renoverat för 90 miljoner euro i slutet av 2011/början av 2012. Ett av designföretagen som stod för inredningen var svenska Tillberg Design som haft ansvar för inredningen på över 130 lyxyachter och kryssningsfartyg de senaste 40 åren.

Passagerarkapaciteten för Costa neoRomantica är 1800 gäster och ombord finns även en välförsedd vinbar, kaffebar, showlounge med bar och dansgolv samt nattklubb. Fartygets Samsara Spa brer ut sig över hela 4200 kvm med behandlingsrum, gym, thalassoterapipool och bastur.

705x235 (1)
Seychellerna, foto: Costa Cruises.

Att det går kryssningar i dessa vatten är inget nytt, men att planera resan dit brukar vara både kostsamt och svårt. Med Ving finns fördelen att resan köps som ett paket med flyg (Air Mauritius), 14-nätters kryssningen och två hotellnätter på Mauritius inkluderade. Pris från 21 848 kronor per person (avgång 9 december).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier